spot_img
spot_imgspot_img
21.8 C
İstanbul
Cumartesi, 7 Eylül 2024

Jet Airways Hisselerini Satıyor

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

 

Jet Airways, pazar günü, 2-3 ay içinde hisselerin kuruluşlara satış yoluyla merkezi büyütme planlarını açıkladı.


‘’ QIP (kurumsal nitelikli yerleşim) aracılığıyla 2-3 ay içinde bilançomuzu azaltmak, çalışma merkezimizi arttırmak ve bilançomuzu güçlendirmek için hisselerin iç ihracını planlıyoruz.’’ dedi tiraci strateji ve yatırımcı ilişkileri başkan yardımcısı K. G. Vishwanath gazete muhabirlerine.


Vishwanath şirketin henüz hisse satışı aracılığıyla yükselecek olan miktarı belirlemediğini söyledi. ‘’Konuya henüz danışmanlar atanmadı.’’ dedi.

 

 


Hindistan Havayolu Pilot Grevi Beşinci Gününde

 

New Delhi – Özel Hindistan Havayolu Jet Airways Havayolu Şirketi beşinci gününe giren pilot grevinden dolayı yirmi bir uluslararası uçuşu içeren 240’tan fazla uçuşu cumartesi günü iptal etti.

 

Görevdeki pilotlar ve havayolu yönetimi arasındaki Mumbai’deki toplantı Kaptan Girish Kaushik isimli pilot birliğinden bir temsilcinin toplantının pozitif olduğunu ve bir karara varmadan önce diğer pilotlarla yönetimin teklifini konuşması gerektiğini söylemesiyle sona erdi.


Konuşmanın ikinci kısmı cuma günü Hindistan’ın merkezinde Hindistan’ın federal işçi vekili gözetimi altında yapılan maraton gibi ama sonuçsuz bir konuşmaydı.


En az 400 pilot, salı gününden beri, havayolu şirketinden temmuzda iki pilotun kovulmasını protesto etmek için hastalık iznine ayrıldı.


Pilotlar iki meslektaşının işçi birliği kurdukları için işten çıkarıldıklarını söylüyor ve havayolunun kovduğu diğer iki pilotla birlikte işe çarşamba günü geri alınmazlarsa işçi grevi çıkarmakla tehdit ediyorlar.


İki taraf yönetimin kovulan pilotları yeniden işe alma konusunda bir tasarı anlaşmasına vardılar ama havayolu pilotların yeni oluşan ve çarpıcı bir nokta olan National Aviator Guild’ın ortadan kalkmasını istediğini hükümet kaynaklarını aktaran NDTV haber kanalı bildirdi.


Jet Havayolları cumartesi günü web sitesinde havayolunun uluslararası olarak sadece iki uçuş gerçekleştireceğini – London-Mumbai ve Abu Dhabi-Delhi – duyurdu. Yolculara Brüksel-Delhi uçuşu için Brüksel’deki havaalanında havayolu sorumlularıyla görüşmeleri önerildi.


Havayolu ayrıca pazar günü körfez ülkelerine olması gereken beş uluslararası uçuşu da iptal etti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika