spot_img
spot_imgspot_img
25 C
İstanbul
Cumartesi, 7 Eylül 2024

Karsu, Corendon Sponsorluğunda Harbiye’de Sahne Alacak

Seçtiklerimiz

Karsu, Corendon Sponsorluğunda Harbiye’ye Geliyor

Corendon Turizm Grubu, başarılı sanatçı Karsu’yu 24 Temmuz Çarşamba akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda vereceği konserde destekleyecek. Karsu, bu konserde hayranlarına caz, blues, pop, funk ve elektronik müziği harmanlayarak oluşturduğu şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.

Karsu, Corendon Turizm Grubu’nun desteği ve Y Kültür Sanat ve Musicarium organizasyonuyla, 24 Temmuz Çarşamba akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne alacak. İstanbul’daki bu ilk konserinde, geniş bir müzik yelpazesi sunarak hayranlarıyla buluşacak.

Corendon’dan Sürpriz Hediyeler

Türkiye’nin önde gelen turizm şirketlerinden Corendon Turizm Grubu, kültür-sanat, turizm ve spor alanlarında gerçekleştirdiği sponsorluklarla topluma değer katmayı hedefliyor. Corendon, Karsu ile 2016 yılından beri süren iş birliğini bu konserle devam ettiriyor. Geçmişte Karsu ile güvenli yolculuk videosu, Aspendos Antik Tiyatro konseri ve Amsterdam konseri gibi birçok projeye imza atan Corendon, bu konserde de etkinliğe renk katacak aktiviteler düzenleyecek ve sürpriz hediyeler dağıtacak.

Karsu’nun Müzik Yolculuğu

Karsu, müzik kariyerine Hollanda’nın Amsterdam şehrinde başladı. Türk kökenli bir ailenin kızı olarak Hatay’ın Karsu köyünden göç eden ailesinin yanında büyüdü ve 8 yaşında piyano ile tanıştı. Küçük sahnelerdeki performanslarından uluslararası festivallere uzanan başarılı bir kariyer çizdi. Karsu, aynı zamanda şarkı yazarlığı ile de dikkat çekiyor.

Karsu, müzik kariyerinin yanı sıra Karsu Foundation adlı vakıf ile sanat, spor ve kültür alanlarında toplumsal projelere imza atıyor. 6 Şubat 2023’teki depremlerde yakınlarını kaybeden Karsu, memleketi Hatay’da bir müzik okulu açarak bölgeye destek oldu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika