spot_img
spot_imgspot_img
21.8 C
İstanbul
Pazar, 8 Eylül 2024

Kayıp uçak / FİLM

Seçtiklerimiz

'Kayıp Uçak' adlı macera filminde, 'Evimiz Hollywood'ta dizisinin 'Brendan'ı Jason Priestly başrolde…

Evimiz Hollywood'da' dizinin Brendan'ı; Jason Priestly ve Lou Diamond Philips'in oynadığı 'Kayıp Uçak' adlı film atv'de… Jason Bourque'un yönettiği filmin konusu şöyle: Devlet adına, zaman yolculuğu ile ilgili gizli araştırmalar yapan bir grubun görevlerine son verilir. Fakat ekibin başındaki bir numaralı bilim adamı, araştırma sonucu elde ettiği teknolojiyi kullanarak, aniden kayıplara karışır.

Devlet adına, zaman yolculuğu ile ilgili, çok gizli araştırmalar yapan bir grup araştırmacının görevine, devam etmenin çok tehlikeli olduğu gerekçesi ile son verilir. Fakat ekibin başındaki bir numaralı bilim adamı, araştırma sonucu elde edilen teknoloji ile birlikte, aniden kayıplara karışır. Devlet adına çalışan bir takipçi her ikisinin de peşine düştüğünde, bilim adamının bir uçakta olduğunu fark eder. Uçuş iptal edilerek geri dönülmesi için emir verilir ancak uçak ansızın radardan düşer ve gökyüzünde kaybolur.
 
Bir yanda özel ajanlar uçağın yerini tespit etmeye çalışırken, diğer yanda bilim adamları, yaşanan zaman dalgalanması sonucu, ortaya çıkan kaosu yok etmek için çabalamaktadır.
 
Ters yüz olan zaman kavramı şimdi dünyayı ve üzerindeki yaşamı tehdit etmektedir.
atv 22.20

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika