spot_img
spot_imgspot_img
12.5 C
İstanbul
Cuma, 18 Ekim 2024

Kıbrıs Türk Hava Yolları yarın tasfiye ediliyor

Seçtiklerimiz

Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın artık sürdürülebilirliğinin kalmadığını ve borçlarını da ödemekle yükümlü olduğunu anlatan Saner, “Alacaklılar mahkemeye başvurdu ve bu gelişmeler yaşanıyor” dedi.

       

Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın içinde bulunduğu durumu “acı” diyerek niteleyen Saner, Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın Yönetim kurulunun yarın toplanarak tasfiyenin gerçekleştirileceğini anlattı.

       

Bir soru üzerine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağını göklerde dalgalandıracağını vurgulayan Saner, bu çerçevede toplantıların sürdüğünü, Türk Hava Yolları’nın deneyimlerinden de yararlanılarak bir şirketin kurulacağını anlattı.

       

Kıbrıs Türk hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Çavuşoğlu da Kıbrıs Türk Hava yollarında  mahkemeden alınan karar ışığında haciz işlemlerinin bu sabah başladığını belirtti.

       

Kıbrıs Türk Petrolleri 2.3 milyon TL hükümlü alacakları için Kıbrıs Türk Havayolları’nda  bu sabah haciz işlemleri başlattı.

       

Ancak Çavuşoğlu’nun yaptığı görüşmeler sonrasında, binadaki taşınabilir gayrı menkullerin sayılarak kayıt altına alınıp anahtarın yetkili emin olarak bölge muhtarına verilmesinin kararlaştırılması üzerine haciz işlemlerine ara verildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika