spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Pazartesi, 16 Eylül 2024

Lojistik Devi FedEx, Yeni Logo ile Yeniden Markalaşma Başladı

Seçtiklerimiz

FedEx Yeniden Markalaşma Sürecine Başladı: Yeni Logo ile Havada

Lojistik ve kargo teslimat devi FedEx, tüm uçak filosunda ve diğer araçlarında yeni bir boyama şeması uygulamaya başladı. Bu yeniden markalaşma, FedEx’in 2023 yılında duyurduğu ve FedEx Express, FedEx Ground, FedEx Services gibi farklı hizmetlerin tek bir marka altında faaliyet göstereceği strateji değişikliğinin bir parçası olarak gerçekleşiyor.

Yeni logo, şirketin mevcut kimliğinden radikal bir sapma içermese de, daha büyük harflerle tasarlanmış ve uçak gövdesinin farklı bir noktasına yerleştirilmiş durumda. Ağustos 2024 itibarıyla, 650’den fazla uçaktan oluşan FedEx filosunun 18 tanesi, bu yeni kurumsal kimliği yansıtacak şekilde yeniden boyanmış durumda.

FedEx, tüm araç filosunun zamanla bu yeni marka kimliğiyle donatılmasını bekliyor. Şirket, eski ekipmanları yenileriyle değiştirdikçe bu süreci ilerletecek. Uçaklar ise, bakım veya onarım süreçlerinde boyama döngüsüne girdiğinde yeniden markalaştırılacak.

Bu yeniden markalaşma süreci, mevcut markalamanın etkilendiği her türlü araç onarımında da uygulanacak. Tüm süreç tamamlanmasının birkaç yıl süreceği tahmin ediliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika