spot_img
spot_imgspot_img
25 C
İstanbul
Cumartesi, 7 Eylül 2024

Malaysia Hava Yolları, MATTA 2023’ün resmi havayolu oldu

Seçtiklerimiz

Malaysia Airlines, Firefly ve MASwings’ten oluşan Malaysia Aviation Group’un (MAG) havayolları, yakında düzenlenecek olan Malaysian Association Tour & Travel Agencys (MATTA) Fuarı 2023’ün resmi havayolları olarak atandı.

Malezya Havayolları’nın yurt içi ve seçili yurt dışı destinasyonlarında %45’e varan indirim ve Alıcılar Yarışmasında 37 dönüş biletinden birini kazanma fırsatı dahil olmak üzere havayollarından cazip teklifler yelpazesi.

Bu arada Firefly, ATR 72-500 ve Boeing 737-800 uçaklarında iç hatlar için hepsi bir arada tek yön RM69’dan ve dış hatlar için tek yön hepsi bir arada RM99’dan başlayan fiyatlar sunarken, MASwings hepsi bir arada teklif verecek.

RM131’den başlayan tek yön ücretleri. Bu özel teklif, 16-24 Mart 2023 tarihleri ​​arasında, fiziksel MATTA Fuarı etkinliği ve havayollarının çevrimiçi platformları aracılığıyla, 30 Kasım 2023’e kadar anında seyahat için geçerlidir.

Enrich üyeleri ayrıca bu dönemde %50 Bonus Zenginleştirme Puanı kazanacak.MAG Havayolları İcra Kurulu Başkanı Ahmad Luqman Mohd Azmi, “Kardeş şirketler Malaysia Airlines, Firefly ve MASwings aracılığıyla MATTA Fuarı 2023’ün resmi havayolları olarak Malezya’nın en büyük seyahat fuarının bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu, müşterilerimiz için harika fırsatlar ve seyahat deneyimleri aracılığıyla daha fazla değer, rahatlık ve seçenek sunma taahhüdümüzü güçlendirirken, aynı zamanda Malezya’nın havacılık ve turizm sektörünün toparlanmasını desteklemede benzersiz rolümüzü oynuyor.

Hava ücretlerinde sunulan büyük indirimlere ek olarak, müşteriler ayrıca MAG’nin Asya’nın önde gelen seyahat ve havacılık hizmetleri olma hedefinin bir parçası olarak MHholidays, Journify ve seyahat eklentileri dahil olmak üzere hava yolculuğunun ötesinde başka fırsatlardan da yararlanabilecekler. grup, Uzun Vadeli İş Planımız 2.0 ile uyumlu olarak son derece özelleştirilmiş, uçtan uca seyahat çözümleri sunmaya odaklandı.

Seyahat iştahı yeniden ivme kazanırken, herkesi MATTA Fuarı boyunca ve havayollarının web sitesinde sunulan harika tekliflerden yararlanmaya ve yaklaşan seyahatlerinde en iyi fırsatların keyfini çıkarmaya davet ediyoruz.

”Ziyaretçilerin fiziki fuardaki deneyimini daha da geliştirmek için üç MAG havayolu, Malezya Havayolları’nın Londra, Sidney ve Haneda’ya Business Class gidiş dönüş biletleri ve Osaka, Melbourne’a Economy Class gidiş dönüş biletlerini içeren Alıcılar Yarışmasında 37 bilet verecek. , Perth, Seul, Denpasar, Singapur, Kuching, Kota Kinabalu ve Langkawi. Bu arada, Firefly ve MASwings, kazananların kendi ağlarında seçtikleri varış noktalarına sırasıyla beş (5) ve 12 dönüş bileti sunacak.

Travel Safe Alliance Malaysia (TSAM) üyesi olan kardeş havayolları, yolcuların seyahatlerine devam edebilmeleri için yolcu yolculuğunun tüm uçtan uca temas noktalarında en yüksek güvenlik ve hijyen standartlarını benimseyerek kendilerini müşterileri için güvenli ve sorunsuz seyahat sağlamaya adamıştır.

Güvenle Uçun.MATTA Fuarı 2023’ün 17-19 Mart tarihleri ​​arasında Malezya Uluslararası Ticaret ve Sergi Merkezi’nde (MITEC) gerçekleşmesi planlanıyor.

MATTA fuarına giriş ücretsizdir ve Cuma’dan Pazar’a üç gün boyunca 10:00 – 21:00 saatleri arasında açık olacaktır. Ziyaretçilerin LRT ve e-selamlama hizmetleri gibi toplu taşıma araçlarını kullanmaları teşvik edilir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika