spot_img
spot_imgspot_img
21.4 C
İstanbul
Pazar, 8 Eylül 2024

Pegasus’un Bosna Hersek’e Yeni Uçuş Hattı: Biletler 1 Euro’dan Başlıyor

Seçtiklerimiz

Pegasus’tan Bosna Hersek’e Yeni Uçuş Hattı: Biletler 1 Euro’dan Başlıyor

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Bosna Hersek’in turistik kenti Tuzla’ya yeni uçuş hattı açıyor. İlk seferin 24 Ağustos’ta gerçekleştirileceği ve bu yeni hattın açılışına özel biletlerin 11-14 Temmuz tarihleri arasında, vergiler hariç 1 Euro kampanya fiyatıyla satışa sunulacağı duyuruldu.

Tuzla’ya Haftada Bir Uçuş

Pegasus, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Tuzla Uluslararası Havalimanı’na haftada bir kez uçuş düzenleyecek. İlk uçuş 24 Ağustos’ta yapılacak. Açılışa özel 500 koltukla sınırlı olan kampanya biletleri, vergiler hariç 1 Euro fiyatla satışa sunulacak ve bu kampanya 11-14 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyanın ardından bilet fiyatları 39,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satılacak.

Haftalık Uçuş Takvimi

Pegasus’un 26 Ekim’e kadar sürecek uçuşları, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan cumartesi günü saat 06:50’de kalkacak, Tuzla’dan Sabiha Gökçen’e ise aynı gün saat 08:50’de dönüş yapacak.

Tuzla’ya Yeni Uçuş Hattı

Pegasus Hava Yolları Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Onur Dedeköylü, yeni uçuş hattıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Pegasus Hava Yolları olarak, Avrupa’nın tarih kokan ve Osmanlı döneminin önemli eserlerine ev sahipliği yapan ülkesi Bosna Hersek’te, üçüncü büyük kent olan Tuzla’ya seferlerimizin başladığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Misafirlerimizin kampanyamızdan yararlanarak, Tuzla’yı keşfetmelerini ümit ediyoruz. İstanbul ve Tuzla’yı birbirine bağlayarak, bu yolla ülkemizdeki turizm hareketliliğine katkı sağlamaktan dolayı heyecanlıyız,” dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika