spot_img
spot_imgspot_img
21.4 C
İstanbul
Pazar, 8 Eylül 2024

Sivil havacılığın sihirbazına Rotary’den ödül

Seçtiklerimiz

Üyeleri arasında, mesleğinde ulusal ve uluslararası alanda başarı sağlamış iş adamlarının yer aldığı ve bu yıl 45. yaşını kutlayan Adana Rotary Kulübü, 2013-2014 dönemi Meslek Hizmetleri Ödülü’nü Pegasus Havayolları’nın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı  iş adamı Ali Sabancı’ya verecek. Gecede Gazeteci Ayşe Arman, Ali Sabancı ile söyleşi yapacak.

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı’ya Türkiye’nin en eski Rotary kulüplerinden olan Adana Rotary Kulübü tarafından Meslek Hizmetleri Ödülü verilecek.

Rotary Meslek Hizmetleri Ödülü’nün, Uluslararası Rotary’nin tüzüğü gereğince, işinde yüksek ahlak standartlarını benimsemiş, içinde bulunduğu topluma fayda sağlayan, mesleğinde başarılı iş ve meslek sahiplerine verildiğini söyleyen Adana Rotary Kulübü Dönem Başkanı Tolga Tutaş, iş adamı Ali Sabancı’ya verilecek olan Meslek Hizmetleri Ödülü için şunları söyledi:

“Rotary Meslek Hizmetleri Ödülü’nü Pegasus Havayolları’nın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Sabancı’ya veriyoruz.”

“Adana’nın ilk, Türkiye’nin 7. Rotary Kulübü olan Adana Rotary Kulübü bu yıl 45. yılını kutluyor. Yarım asırlık bu dev çınar, bugüne kadar ‘Kendinden önce topluma hizmet’ ilkesiyle, yüzlerce toplum hizmeti projesi gerçekleştirmiş başarılı bir kulüptür.

Kurulduğu günden bu yana, üyeleri arasında ulusal ve uluslararası alanda başarı sağlamış iş ve meslek insanları yer almaktadır. Adana Rotary Kulübü, toplum için yürüttüğü hizmetlerin yanı sıra, başarılı iş ve meslek insanlarının da yanında olmakta, onları desteklemekte, bilgi ve birikimlerini toplum ile paylaşabilmeleri için projeler üretmektedir. Adana Rotary Kulübü’nün bu çalışmaları ve Uluslararası Rotary’nin tüzüğü uyarınca, yönetim kurulumuzun oybirliği ile aldığı karar ile bu yılki Meslek Hizmetleri Ödülü’nü Pegasus Havayolları’nın Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Sabancı’ya veriyoruz.

Ali Sabancı, yenilikçi vizyonu ile iş yaşamı için çok kısa denebilecek bir sürede, çok genç yaşta çıktığı bu yolda Türkiye’nin sivil havacılık sektöründe yeni bir çığır açmış, adeta ezber bozmuş, birçok yeniliğe öncülük etmiştir ve bu yeniliklere de devam etmektedir.

Ali Sabancı’nın başarılı bir iş adamı olmasının yanında, Adana’mızdan çıkan, içimizden biri olması ise bizleri ayrıca mutlu etmekte, gururlandırmaktadır”dedi.

Meslek Hizmetleri Ödülü’nün 7 Kasım 2013 Perşembe günü, Adana Rotary Kulübü’nün Adana HiltonSA’daki resmi toplantısında verileceğini bildiren Kulüp Başkanı Tolga Tutaş, törenin yapılacağı gece, gazeteci Ayşe Arman’ın da Ali Sabancı ile iş yaşamındaki başarısı üzerine canlı bir söyleşi yapacağını söyledi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika