spot_img
spot_imgspot_img
24.6 C
İstanbul
Perşembe, 12 Eylül 2024

Textron, 400. Cessna Citation Latitude Jetini Simmons Foods’a Teslim Etti

Seçtiklerimiz

Cessna Citation Latitude, Orta Boy Jet Segmentinde Liderliğini Pekiştiriyor

Cessna Citation Latitude’nin 400. Özel Jeti Teslim Edildi

Textron Aviation, 400. Cessna Citation Latitude özel jetinin teslimatını gerçekleştirdi. Bu popüler uçak, pazara sunulmasından dokuz yıl sonra büyük bir başarı elde etti. Son sekiz yılda en çok teslim edilen orta boy özel jet olarak tanınan Cessna Citation Latitude, güvenilirliği ve çok yönlülüğü ile biliniyor.

2024 yılının Mayıs ayında, Textron bu önemli dönüm noktasını duyurdu ve 400. uçağın Wichita, Kansas’taki tesislerinden üretim hattından çıktığını açıkladı. Bu 400. uçak, Simmons Foods adlı uzun süredir müşterisi olan bir firmaya teslim edildi ve firmanın mevcut üç Citation jeti filosuna katıldı. Simmons Foods, bu uçağı operasyonlarını birden fazla lokasyonda yönetmek için şirketin iş seyahatlerini daha verimli hale getirmek amacıyla kullanacak.

Textron Aviation’ın Global Satış ve Uçuş Operasyonları Kıdemli Başkan Yardımcısı Lannie O’Bannion, bu teslimatın uçağın üstün tasarımının bir kanıtı olduğunu belirtti ve bu başarının, Latitude’nin orta boy jet segmentindeki liderliğini pekiştirdiğini ve şirketin yenilik ve müşteri memnuniyeti taahhüdünü vurguladığını ifade etti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika