spot_img
spot_imgspot_img
21.4 C
İstanbul
Pazar, 8 Eylül 2024

THY’den Dansçılara Jest

Seçtiklerimiz

                                                       

                                         

       

THY, ülkemize oyunlardaki ilk ve tek madalyasını kazandıran buz dansçılarına Amerika’ya seyahat bileti hediye etti.

       

Dün Erzurum’a giden Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Alper Uçar-Alisa Aganova çiftini tebrik edip kutladı. Bakanlar ve Polat, Konaklı Kayak Merkezi’ni ziyaret etti. Kış Oyunları’nın Erzurum’a yeni bir vizyon ve yeni bir hayat getirdiğini kaydeden Polat "Yapılan tesislerle birlikte sporcu altyapısı gelişecek. Tesisler, Erzurum’u sadece ekonomik olarak değil sosyal olarak da geliştirecek" dedi.

       

AKDAÐ: PİŞMAN OLACAKLAR

       

Ertuğrul Günay ise "Dünya çapında önemli kayak merkezlerinin temellerini atıyoruz. Yatırımcı arkadaşlara da bunu anlatmaya çalışıyoruz" derken, Recep Akdağ ise "Konaklı’ya yatırım yapmayanlar ve ‘Ne olacak’ diyenler, 5 sene sonra pişman olacaklar" görüşünü bildirdi.

       

POLAT: ÖZAK’I YALNIZ BIRAKMAM

       

Bakanı Faruk Özak, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Konaklı’daki tesisleri gezen Polat, "Kış Oyunları Erzurum’u yaz için de bir turizm merkezi haline getirdi, Erzurum’u dünyaya tanıttı. Kapanış töreninde bir Erzurumlu olarak bakanımızı yalnız bırakmak istemedim" dedi.

       

(Sabah)

       

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika