spot_img
spot_imgspot_img
21.4 C
İstanbul
Pazar, 8 Eylül 2024

THY’den yurtiçi uçuşlarda yüzde 20 aile indirimi

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları, en az 3 en fazla 9 kişi ile seyahat edecek ailelerin yurtiçi ekonomi sınıfında yapacakları yolculuklarında yüzde 20 indirim kampanyası başlattı.

Türk Hava Yolları, en az 3 en fazla 9 kişi ile seyahat edecek ailelerin yurtiçi ekonomi sınıfında yapacakları yolculuklarında yüzde 20 indirim kampanyası başlattı.

Kampanya 14 Ekim 2021 – 24 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 14 Ekim 2021 – 26 Mart 2022 arasında olan biletler için geçerli olacak.

Kampanya tüm yurt içi, tek yön ya da gidiş dönüş Economy Class uçuşlarda (U, W, P ve V sınıfları hariç) geçerli.

Kampanya kapsamında, aynı rezervasyon kaydında bulunan tüm yolcuların aynı soyadı taşıması durumunda yüzde 20 indirim uygulanacak. Kampanya Türk Hava Yolları mobil uygulaması, web sitesi, satış ofisleri ve yetkili acentlerden satılan biletlere uygulanacak.

İndirimden faydalanılabilmesi için tüm aile bireylerinin soyadı hanesi aynı şekilde doldurulması gerekiyor. Çift soyadına sahip kişiler rezervasyon sırasında soyadı kısmına beraber seyahat edeceği ailesine ait soyadı girecek Diğer soyadları isim hanesine, isimlerinden sonra girilmesi gerekecek.

Teklif kapsamında rezervasyon numarası altında bebek yolcu bulunabilecek. Ancak bebek yolcu ücretine indirim uygulanmayacak.

İndirim aynı rezervasyon numarası altında en az 3 yetişkin yolcu bulunması durumunda uygulanacak. Yolcular arasında bebek olması durumunda en az 4 yolcu olması gerekiyor.

Aynı rezervasyon numarası altında en fazla 9 yolcu bulunabilecek. İndirim, uçuştan 2 gün öncesine kadar yapılan rezervasyon ve biletlemelerde uygulanacak.

Kampanya kapsamındaki uçuşlarda kampanya başlama tarihinden önce konfirme rezervasyon yapılan uçuşlardaki biletlemelerde de indirim uygulanacak.

Kampanya Kıbrıs ve Hopa’ya yapılacak uçuşları kapsamamakta. İndirim, aktarmalı seferlerde de geçerli değil.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika