spot_img
spot_imgspot_img
26.4 C
İstanbul
Cuma, 6 Eylül 2024

Türk Firması K Plus, Emirates ile Stratejik İşbirliğine İmza Attı: Dijital Çözümler Sunacak

Seçtiklerimiz

Türk Teknoloji Firması K Plus, Emirates’in Çözüm Ortağı Oldu

Türk teknoloji firması K Plus, Emirates ile yaptığı anlaşma ile havayolu şirketinin global çözüm ortaklarından biri oldu. K Plus, turizm profesyonellerine yönelik geliştirdiği yazılım çözümleri ile Emirates’in daha geniş bir pazara erişimini sağlayacak. K Plus’ın dijital çözümleri, Emirates’in NDC sistemlerinden otel ve tur operatörleri API’lerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunacak, böylece Emirates ile tüm operatör ve seyahat hizmetleri arasında entegrasyon sağlanacak.

K Plus Yönetim Kurulu Başkanı Kadri Ciga, bu işbirliğinin şirketleri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ve Emirates’in çözüm ortağı olarak seçilmelerinin, teknolojik yenilikleri hızlı bir şekilde entegre etmeleri ve sektöre özel çözümler sunmaları nedeniyle olduğunu belirtti. K Plus, Türkiye, Bulgaristan, Macaristan, Irak, Kıbrıs, Azerbaycan, Fransa, İspanya ve Almanya’da 200’ün üzerinde turizm profesyoneline hizmet veriyor.

Emirates Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürü Mehmet Gürkaynak, K Plus işbirliğinin Emirates’in NDC kanalına erişimini güçlendireceğini ve bu yeniliklerin müşteri memnuniyetini artıracağını belirtti. K Plus’ın hızlı entegrasyon süreçleri, doğru veri işleme ve uçtan uca güvenli rezervasyon sistemleri, turizm sektöründeki markalara operasyonel verimlilik ve misafir memnuniyeti sağlayacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika