spot_img
spot_imgspot_img
21.4 C
İstanbul
Pazar, 8 Eylül 2024

Uçak Gecikti, Yolcu Çileden Çıktı: IndiGo Pilotuna Yolcu Saldırısı Sosyal Medyayı Salladı

Seçtiklerimiz

Delhi-Goa Uçuşunda Olay: Yolcu, Gecikmeyi Protesto Ederek Pilota Saldırdı

Bir yolcunun, uçuş gecikmesi duyurusu yaparken IndiGo pilotuna saldırdığı bir olay yaşandı. Delhi’nin Indira Gandhi Uluslararası Havalimanı’ndan Goa’nın Dabolim Havalimanı’na gitmek üzere planlanan 6E2175 sefer sayılı uçuş, yoğun sis nedeniyle 13 saatlik gecikme yaşadı.

Rus-Hint aktris Evgenia Belskaia da bu uçuşta bulunanlardan biriydi ve uçuşta gerginlik yaşandığını, yolcuların havaalanında dokuz saat, ardından uçak içinde dört saat daha beklediklerini belirtti.

Belskaia, olayı sosyal medyada paylaştığı bir video ile kaydetti. Videoda, pilotun uçuşun durumu hakkında bilgi verdiği sırada bir yolcunun yanına gidip pilotu tokatladığı görülüyor. Bir uçuş görevlisi, yolcunun pilotu daha fazla taciz etmesini engelliyor. Belskaia, pilot ve mürettebatın “kaba” davrandığını, pilotun gecikmenin sorumluluğunu yolculara “çok fazla soru sormalarına” bağladığını ve yolculara gecikme sürecinde yiyecek veya su verilmediğini ifade etti.

Olayın ardından bir başka video çekildi ve bu video da sosyal medyaya yüklendi. Bu videoda, polis tarafından uçaktan çıkarılan yolcu görülebiliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika