spot_img
spot_imgspot_img
21.4 C
İstanbul
Pazar, 8 Eylül 2024

Uçakta bir çocuğu taciz edince, 97 yıl hapsi istendi

Seçtiklerimiz

Adalet bakanı yardımcısı Lanny A. Breuer, Curtis Keith Cooper’ın bugün, 2003 yılının Temmuz ayında Hawaii’den Kaliforniya doğru uçan bir uçakta bir çocuğa taciz etmesi nedeniyle 97 aylık hapis cezasına çarptırıldığını duyurdu.

       

 

       

74 yaşında olan Cooper, ayrıca, AB Eyalet Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Alan C. Kay tarafından hapislik döneminin arkasından beş yıl boyunca denetimli beraat cezasına ve 3,098 dolar tazminat cezasına çarptırıldı.

       

 

       

Mahkeme dosyalarına göre, Cooper, 12 Temmuz 2003’te Hawaii’den Kuzey Kaliforniya’ya giden bir uçakta 9 yaşında olan bir çocuğun yanına oturduğunu itiraf etti. Uçuş esnasında, çocuk üzerinde bir battaniye ile uyuyakaldı. Cooper battaniyenin altına elini sokup çocuğun rızası olmadan cinsel tacizde bulundu. Mahkemedeki şu anda 16 yaşında olan genç bayan bu olayın hayatını değiştirdiğini belirtti ve taciz edilmeseydi tamamen farklı ve mutlu bir insan olacağını söyledi. Daha sonra mutluluğunun yok edildiğini ve geceleri kabuslar gördüğünü ekledi.

       

 

       

12 yaşında cinsellik eğitimi görene kadar tam olarak neler olduğunu kavrayamamış. Bileklerini keserek intihara teşebbüs etmiş. Bugün bu genç kadında anoreksi ve bulimia hastalıkları bulunmakta. Genç kadın bu olay yüzünden babasıyla olan ilişkisinin de taciz edilmek korkusuyla etkilendiğini söyledi.

       

 

       

Cooper’ın başka kurbanları olduğu daha sonra ortaya çıktı. Kadınlardan biri Cooper’a dava açtı. Tüm bu taciz suçlamaları FBI tarafında incelendi.

       

 

       

Haber Merkezi @ Air News Times

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika