spot_img
spot_imgspot_img
21.4 C
İstanbul
Pazar, 8 Eylül 2024

United Airlines, 32 Yıllık Geleneğe Son Veriyor: Hemispheres Dergisi Dijitalleşiyor

Seçtiklerimiz

United Airlines, Yakıt Tasarrufu İçin Uçak İçi Dergi Basımını Sonlandırıyor

United Airlines, Hemispheres Dergisinin Basılı Versiyonuna Son Veriyor

United Airlines, 32 yıldır yolcularına sunduğu basılı uçak içi dergisi Hemispheres‘in basımına son verme kararı aldı. Havayolu şirketi, 2024 sonbaharından itibaren dergiyi tamamen dijital bir formatta sunacağını duyurdu. Bu karar, United Airlines’ın uçak içi hizmetlerini modernize etme ve yakıt maliyetlerini düşürme stratejisinin bir parçası olarak açıklandı. Hemispheres dergisinin son basılı sayısı Eylül 2024’te yayımlanacak.

Dijital versiyon, basılı versiyonda yer alan tüm içerikleri barındıracak, ayrıca ‘Three Perfect Days’ gibi popüler serileri de içerecek. Dijital formatın, daha kişiselleştirilmiş içerikler sunmanın yanı sıra, ekran okuma ve metin büyütme gibi yeni özelliklerle de donatılacağı belirtildi. United Airlines, dijital derginin sekiz farklı dile çevrileceğini de açıkladı.

United Airlines, son yıllarda yakıt tasarrufu sağlamak amacıyla uçak içi malzemelerin ağırlığını azaltmaya odaklanmıştı. Örneğin, 2018 yılında Hemispheres dergisini daha hafif kağıda basarak, dergi başına bir ons (yaklaşık 29.57 ml) tasarruf sağladı. Bu hafifletme, yıllık 170.000 galon (yaklaşık 643.519,7 litre) yakıt tasarrufu sağladı ve bu da yılda 290.000 dolarlık bir yakıt masrafı azalmasına denk geliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika